A brand new year
Image default
Geschenken

Simpel en snel relatiegeschenken bestellen

Relatiegeschenken bestellen bij Relatiegeschenk4you.nl

Ik heb vorige week een relatiegeschenk besteld voor de bezoekers van ons congres. Ik werk bij een groot softwarebedrijf in Nederland. Dit bedrijf ontwikkelt de software voor veel gemeenten in het land. Vorige week brachten we ons nieuwste pakket uit, de oplossing voor de puinhoop bij veel gemeenten. Onze marketingafdeling had er echter een groot feestje van gemaakt. Alle partners werden uitgenodigd voor de officiële opening. Deze relatie dag was één groot feestje voor de aanwezigen. Lekker eten, een overvloed aan drinken en fantastische relatiegeschenken. De relatiegeschenken waren mijn verantwoordelijkheid. Ik was tijdelijk ingezet voor deze klus. Normaliter help ik mee met de softwareontwikkeling, maar ik had aangegeven dat ik me graag in wilde zette voor dit fantastische congres. Ik wilde graag de atmosfeer en de organisatie van een grote bijeenkomst meemaken. Het resultaat was wel dat ik aan de slag moest met de relatiegeschenken. Ik wist daar ontzettend weinig van en besloot eerst maar eens te gaan praten met een aantal collega’s. Tijdens deze gesprekken kwam telkens hetzelfde bedrijf naar voren. Relatiegeschenk4you.nl was de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste partner op het gebied van relatiegeschenken. Bedrukte pennen, flesjes en tassen hadden we al eens besteld voor een congres eerder in het jaar. Deze relatie dag zou echter alles overtreffen qua bezoekersaantallen en aanzien. Belangrijke en beroemde sprekers kwamen oreren in de evenementenzaal van de Arena. Het was dus van groot belang dat de relatiegeschenken van goed niveau zouden zijn. Ik had een belangrijke taak gekregen. Relatiegeschenken zijn namelijk de manier om bezoekers van het congres je bedrijf te laten herinneren. Ik wist dat mijn taak van groot belang was en wilde het daarom regelen met de professionals van Relatiegeschenk4you.nl. Mijn taak bleek uiteindelijk gemakkelijker dan ik in eerste instantie had gedacht.

Simpel en snel relatiegeschenken bestellen

 1. productcategorieën
 2. zoekfunctie
 3. themafunctie
 4. prijsfunctie

Je kunt dus zeer simpel zoeken naar een gericht product via de zoekfunctie. Het is echter ook mogelijk om op prijs te zoeken. Stel je hebt een beperkt budget en bent op zoek naar iets leuks. Als je zonder doel de website bezoekt is de prijsfunctie een goede zoekopdracht. De themafunctie kun je gebruiken als je al iets meer een idee hebt van je relatiegeschenk, maar niet precies weet welke uitstraling het moet hebben. Deze 4 verschillende zoekmogelijkheden vormen een platform dat gemakkelijk te gebruiken is. Tijdens de gesprekken met mijn collega’s kwam ik al snel tot de conclusie dat de beste relatiegeschenken bij Relatiegeschenk4you te bestellen zijn. Ze noemden echter niet altijd het uitgebreide aanbod als het belangrijkste argument om bij dit bedrijf te bestellen. De overzichtelijke website speelde ook vaak een rol in de argumentatie van mijn collega’s. De volgende punten kwamen ook vaak langs:

 • heldere prijzen
 • geen geheime extra kosten
 • simpel bestelproces
 • vlugge levering
 • goede prijs/kwaliteit verhouding
 • direct aanspreekbaar team

Deze punten werden stuk voor stuk aangehaald door mijn collega’s. Ik wist al snel dat dit bedrijf een uniek concept op poten heeft gezet voor de levering van relatiegeschenken. Ik nam 4 dagen voor het congres een kijkje op de website. De relatiegeschenken waren in eerste instantie op de achtergrond gedrukt en vergeten. Niemand had het opgepakt en het was dan ook een spoedklus. Mijn congresontmaagding was dus erg hectisch, zoals het hoort. Ik informeerde bij de aanbieder van relatiegeschenken naar de mogelijkheden voor een snelle levering en werd al snel gerustgesteld. Binnen 48-uur zou de bestelling binnen kunnen zijn. Ik moest alleen wel snel beslissen.

Online bestellen bij Relatiegeschenk4you

Ik kreeg het bedrijfslogo van onze vormgever en nog een aantal andere ontwerpen die ik op de relatiegeschenken mocht plaatsen. Deze logo’s zijn van groot belang. Iedereen moet je blijven herinneren als het bedrijf met dat prachtige congres. Ik weet uit eigen ervaring dat de ambtenaren van Nederland daar zeer gevoelig voor zijn. Ze houden van gratis relatiegeschenken. De pennen worden nog maanden gebruikt en ook met de tasjes lopen ze zonder problemen een aantal jaar mee rond. In overleg met het personeel van Relatiegeschenk4you maakte ik een aantal belangrijke keuzes. De kwantiteit moest groot zijn. Iedere aanwezig zou een pen moeten kunnen krijgen, dat lijkt mij duidelijk. Naast de kwantiteit wilde ik ook de juiste producten bestellen. De artikelen die de mensen meenemen en gebruiken zijn het beste. Ik bestelde daarom de volgende 5 producten in veelvoud:

 • katoenen tassen
 • ARTICA houten balpennen
 • zelfklevende memoblokken
 • transparante ijskrabbers
 • antistress hartjes voor aan de sleutelhangers

Het mag duidelijk zijn dat alle relatiegeschenken bedrukt werden met het logo van ons bedrijf. Tot mijn vreugde werden de artikelen binnen twee dagen afgeleverd op ons kantoor. Het zorgde voor veel opluchting bij de organisatoren. Het resultaat was dat ik de lof ontving voor deze gemakkelijke actie. Bij elk bedankje wees ik daarom op de rol van Relatiegeschenk4you in het proces. Ik adviseerde iedereen om voortaan bij dit bedrijf te bestellen. De meeste collega’s deden dit al, maar ik heb nog een aantal andere medewerkers van ons softwarebedrijf weten overtuigen van de kracht van relatiegeschenken van deze online aanbieder. Ik hoop dat ik met dit verhaal jou ook heb kunnen overtuigen van de waarde van Relatiegeschenk4you. Kies daarom voor dit bedrijf!

http://www.relatiegeschenk4you.nl/