Droog of nat, met badlakens en paraplu’s als merchandise kunt u altijd wat

Een merchandise product moet idealiter ook een functie hebben. Als het iets is dat mensen enkel ergens wegzetten en er nooit meer naar kijken dan streeft het zijn doel voorbij. Badlakens of paraplu’s bedrukken is dan een goede optie. Het bedrijf waar je jouw promotiemateriaal laat drukken kan vaak ook helpen om jouw wensen en vage ideeën om te zetten in een passend design waar je helemaal tevreden mee bent. Jouw specialist wil namelijk ook dat jij het beste productieresultaat geleverd krijgt. Een perfect merchandiseproduct hoort immers voorzien te zijn van een perfecte professionele opdruk. Bespreek jouw wensen ten aanzien van jouw opdruk met jouw specialist, hij of zij zal daar zeker gehoor aangeven. Deze ontwerp service is overigens gratis en dat maakt het professioneel bedrukken van badlakens of paraplu’s een stuk aantrekkelijker.

Paraplu’s, badlakens en tal van andere merchandiseproducten verkrijgbaar: bedrukken ook mogelijk

Het bedrukken van alledaagse producten is een manier om uw bedrijf bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Badlakens bedrukken werkt bijvoorbeeld prima voor reisorganisaties. Merchandise is het middel om op te vallen in het straatbeeld. Overweegt jij ook om merchandise in te zetten om jouw merk of naam te laten opvallen en meer naamsbekendheid te genereren? Dan kun je bij een specialist op het gebied van merchandise terecht. Je kunt hier kiezen uit een zeer uiteenlopend assortiment aan producten, zoals kleding, vlaggen, caps, sjaals, badartikelen, kantoorartikelen, flessen, spelletjes en glazen, onder andere. Wil je producten als badlakens en paraplu’s laten bedrukken? Dat kan hier vaak ook. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Keuze uit verschillende productietechnieken bij badlakens of paraplu’s bedrukken

Als u paraplu’s of badlakens wilt gebruiken als merchandise, dan heeft u bij een professioneel bedrijf meestal de keuze uit verschillende stiksels of opdrukken. Wanneer je hiervoor naar een speciale drukker gaat, dan kan je vaak zelf kiezen met welke productietechniek jouw naam of logo op het product gedrukt wordt. Op maat gemaakte merchandiseproducten, dat is wat je van jouw specialist kunt verwachten. Zo kun je kiezen voor tampondruk, een bedrukkingsmethode die vaak toegepast wordt bij producten met een niet-vlakke ondergrond, of een transferdruk, op basis van transferpapier. Ook breien, borduren, weven en zeefdrukken behoren vaak tot de mogelijkheden. Informeer gerust eens bij jouw specialist welke productiemethode het meest geschikt is het bedrukken van jouw merchandiseproducten, zoals paraplu’s of badlakens.