A brand new year
Image default
Fotografie

De bruidsreportage

De bruidsreportage, veel bruidsparen zien er tegen op. Maar dat hoeft dus echt niet! Weet je wel hoe leuk een bruidsreportage is? Laat ik eerst eens beginnen bij het begin. Wat houdt een bruids of trouwreportage nou eigenlijk in? Veel bruidsparen denken dat het alleen maar om een stukje geposeerde fotoreportage gaat. Nou ik kan je vertelen dat dat echt niet waar is.

Een bruidsfotograaf begint bijvoorbeeld al bij het gereedmaken van de bruid en soms ook bij de bruidegom. Die voorbereidingen zoals de visagie, kapsel en aankleden horen ook bij een bruiloft. Daar begint de trouwdag. Daarna ziet het bruidspaar elkaar voor het eerst. Dat is ook een heel mooi moment om vast te leggen. En dan komt er een stukje geposeerd voorbij. Nou je geposeerd. Je zal zien dat je de trouwfotograaf niet eens zal opmerken. Jullie hebben alleen maar oog voor elkaar. En zeer zeker niet voor de fotograaf. Die geeft uiteraard wel wat aanwijzingen wat jullie moeten doen. Maar dit is echt niet ingewikkeld hoor. Denk bijvoorbeeld aan dat jullie even een stukje hand in hand heen en weer lopen. Jullie kijken elkaar aan, zeggen wat lieve woorden tegen elkaar en jullie geven elkaar af en toe een kus of een knuffel. Dat zijn momenten die mooi zijn om vast te leggen. En je hebt het niet eens door. Het mooie hiervan is dat jullie amper door hebben dat jullie worden gefotografeerd. Hoe tof is dat!

Door het gebruik van verschillende lenzen en verschillende technieken heb je al snel een heel veelzijdige trouwreportage. En dat is wat jullie willen. Je hoeft niet 2 uur met een trouwfotograaf op pad voor leuke foto’s. Welnee, als je overdag een uurtje met een fotograaf op pad gaat en je doet in de avond nog een half uurtje is dat gek zat. In de avond een fotoreportage hoor ik je denken. Ja want na de ceremonie, het bruidstaart moment, de felicitaties en het diner is er best wel ergens in de avond even tijd voor een toffe avond shoot. De bruidsfotograaf houdt in de gaten wanneer het een mooi moment is. Dan is er al heel snel een toffe plaat gemaakt. Dit kan buiten zijn bij zonsondergang, maar kan ook binnen zijn in een verlaten zal bijvoorbeeld.

En dan is het tijd voor een feestje. Laat de fotograaf tot het einde blijven want iedereen wordt steeds losser en de foto’s worden steeds toffer. Mensen zijn inmiddels gewend aan de fotograaf en gaan echt los. En misschien lopen jullie op het einde wel door een poort van brandende sterretjes. Hoe tof is dat? En dat wil je dan toch ook vast gelegd hebben.

<a href="“>

Kortom en bruidsreportage omvat zoveel meer. Huur de beste bruidsfotograaf de hele dag en avond in voor een uitgebreide en toffe huwelijksreportage.

 

https://www.corrinep.nl/#home