Uitgebreid buffet en barbecue thuisbezorgd: het feest kan beginnen!

Bij een feestje hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Maar dat kost vaak wel wat werk. Een barbecue thuisbezorgd, inclusief uitgebreid buffet, is dan ook erg handig! Verras uw gasten met een verzorgde BBQ thuis of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een typisch Ollands of Mexicaans buffet. U kunt ook kiezen voor een party menu. Dan bent u er zeker van dat al uw gasten kunnen genieten van lekker eten. Een party menu kan bijvoorbeeld bestaan uit verschillende soorten vlees, stokbrood, salades, gekruide aardappeltjes en diverse smaken bavarois. Ook kan een barbecue worden thuisbezorgd als u een feest in de zomer organiseert. Als uw gasten na het buffet of de verzorgde BBQ thuis nog altijd honger hebben, kunt u ze alsnog een lekkere hapjespan of bittergarnituur voorschotelen.

Verzorgde BBQ thuis: u hoeft niet eens af te wassen

Een verzorgde BBQ thuis is een uitstekend plan voor in de zomer. Zeker als u een grote groep mensen op bezoek krijgt. Lekker vlees bakken en genieten van al het lekkers, terwijl u een verfrissend drankje neemt. Enige nadeel is dat een BBQ veel voorbereiding vereist. U moet bijvoorbeeld veel vlees en andere lekkernijen kopen en de barbecue voorbereiden. Gelukkig is dat tegenwoordig verleden tijd. U kunt namelijk een verzorgde BBQ voor thuis bestellen. U kiest welk vlees en ander eten u graag zou hebben en dit wordt samen met borden, bestek, servetten, tangen en de barbecue bij u thuisbezorgd. Ook na de BBQ kunt u nog altijd genieten van een uitstekende service. Zo hoeft u niet eens zelf de vaat te doen. Alles wordt gewoon weer opgehaald.

Barbecue of uitgebreid buffet thuisbezorgd

Bij de specialist zijn de mogelijkheden enorm wanneer u eten voor uw feest laat thuisbezorgen! U vertelt waar u zin in heeft, en de specialist heeft het in huis. Kiest u bijvoorbeeld voor een verzorgde BBQ voor thuis of gaat u toch liever voor een uitgebreid buffet? Het is allemaal lekker. Maar waar heeft u zin in? Voor een feest overdag is een koud buffet een goed idee. In de winter zal een Hollands buffet of winterbuffet uw gasten zeker goed bevallen. In de zomer is een Chinees-Oriëntaals buffet, Italiaans buffet of Caribisch buffet wellicht een goed idee. Of kies voor een verzorgde BBQ thuis! Vrijwel iedereen is immers gek op barbecueën. En u hoeft helemaal niets zelf te regelen. Al het vlees en ander eten kan samen met borden, bestek, servetten, tangen en een barbecue worden thuisbezorgd en na het feest weer worden opgehaald.