A brand new year
Image default
Entertainment

Feesten en partijen

Wanneer je een feest, partij of evenement gaat organiseren, dan hoort daar een hele strakke planning en een goede voorbereiding bij. Hoe groter het feest, hoe beter je dit moet organiseren. 

Belangrijke punten voor het organiseren van een feest

Allereerst is het heel erg belangrijk dat je een goede datum kiest voor het feest. Een datum waarvan je denkt te weten dat bijna iedereen wel kan en tijd voor heeft. Check even of het dan geen vakantietijd is of vlak voor kerst bijvoorbeeld, mensen hebben het dan al zo druk dat ze niet altijd zitten te wachten op nog een verplichting.  

Locatie

Dan is de locatie natuurlijk heel erg belangrijk. De locatie moet een beetje knus zijn, goed bereikbaar en je moet er goed kunnen parkeren. Maar het is ook belangrijk dat de locatie geschikt is voor het soort feest dat je gaat geven. Ga ook na bij de locatie wat de regels zijn, of er muziek mag worden gedraaid en tot wanneer de bar open is. 

De gasten

Naast de timing en de locatie zijn ook de gasten erg belangrijk. Komen er leuke mensen dan ben al bijna verzekerd van een gezellige, leuke avond. Maak een lijst met wie je allemaal gaat uitnodigen en let goed op dat je niemand bent vergeten. Hoe groter het feest, hoe meer er bij komt kijken. Het is verstandig om van te voren alles uit te schrijven en een draaiboek te maken. Zet in dit draaiboek ook alle belangrijke telefoonnummers, dat mocht er iets anders lopen, je daar niet naar hoeft te zoeken. Verder moet ook jij enorm genieten van het feest. Je hebt niet voor niets er zoveel tijd en moeite in gestoken, dan mag je deze avond er de vruchten van plukken. 

Contact

Mocht je hulp nodig hebben voor het vinden van een artiest, een cateraar of iets anders. Neem dan contact op met Evenses, zij vinden het alleen maar leuk om je verder te helpen.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de redenen om een familie uitje in Zwolle te organiseren?

Wat zijn helium ballonnen?

Vrijgezellenfeest Den Haag? Regel het hier