A brand new year
Image default
Electronica en Computers

Nokia Lumia 930 kopen

U bent toe aan een nieuwe telefoon, maar u weet niet welk model u wilt. Hebt u wel eens gedacht aan de Nokia Lumia 930? In deze tekst zult u een korte uitleg krijgen over de telefoon.

Het toestel

De Nokia Lumia 930 is een telefoon die een behuizing heeft van massief aluminium. Dit zorgt ervoor dat de telefoon stevig is gebouwd. Maar dat zijn we gewend van Nokia. Denk maar terug aan die oude Nokia 3310. Verder zijn er heel veel verschillen tussen de 3310 en de Nokia Lumia 930. De Nokia Lumia 930 heeft een aantrekkelijke uitstraling. Naast de kleuren zwart en wit zijn er ook felle kleuren waaruit u kunt kiezen bij het kopen van een Nokia Lumia 930. Het toestel is 137 mm hoog en 71 mm breed. Dit is een gemiddelde grootte voor een mobiele telefoon. De Nokia Lumia 930 is nog geen centimeter dik en weegt 167 gram. Dit houdt in dat de Nokia Lumia 930 makkelijk in je broekzak past en niet zo zwaar is.

Heeft de Nokia Lumia 930 goed beeld?

Het beeldscherm van de Nokia Lumia 930 is iets gebogen. Dit zorgt ervoor dat het scherm sterker is. Het beeld zelf heeft hier niet onder te lijden. Het beeldscherm is 5 inch groot en is full HD. De helderheid van het beeldscherm kunt u zelf instellen. Wanneer de Nokia Lumia 930 zult kopen betekent dit dat u uw telefoon beter in de zon kunt gebruiken dan u oude telefoon. De Nokia Lumia 930 heeft namelijk een verbeterde leesbaarheid in zonlicht.

U wilt een milieuvriendelijke mobiel?

U wilt graag een milieuvriendelijke telefoon? Dan bent u met het kopen van een Nokia Lumia 930 milieuvriendelijk bezig. Dit komt doordat de materialen die worden gebruikt bij het bouwen van de telefoon recyclede zijn. En de materialen die niet gerecycled zijn wel recyclebaar.

Voor meer informatie, check de Nokia Lumia Club snel!

http://www.delumiaclub.nl/