A brand new year
Image default
Electronica en Computers

Gamen doe je met een abonnement

Als je graag en veel games speelt is een Xbox daar natuurlijk ideaal voor. Hiervoor kun je dan ook via Microsoft een Xbox Live gold abonnement aanschaffen. Als je ervoor kiest dit te doen via GameKeyDiscounter.nl betaal je ook niet eens de hoofdprijs want zij verzorgen ook de Xbox Live gold 12 maanden goedkoopste voor je.

 

Beginnen met gamen nadat je de code in huis hebt

Dit abonnement voor de Xbox kun je snel en eenvoudig aanschaffen via de webwinkel. Als je op de afbeelding klikt kun je direct zien wat de eigenschappen van het abonnement zijn en wat het kost. Betalen kan op meerdere manieren en als je de bestelling geplaatst hebt en deze afgerond is krijg je direct een geldige code toegestuurd. Deze komt zowel op je scherm te staan als binnen via de email. Als je de code gekregen hebt, en dit duurt werkelijk maar enkele seconden, kun je deze meteen gebruiken zodat je niet meer hoeft te wachten om te kunnen gamen.

 

Zowel voor de Xbox 360 als de Xbox One

Groot voordeel is dat je voor het aanschaffen van de code niet meer de deur uit hoeft, deze direct thuisgestuurd krijgt en ook dag en nacht kunt aanschaffen, dus net wanneer dat jou het beste uitkomt. Het abonnement voor 12 maanden is zowel geschikt voor de Xbox 360 als de Xbox One.

 

Gerelateerde artikelen

Gevaren van een gaming stoel?

Een harde schijf reparatie in geval van nood

Overklokken van de Raspberry Pi 400