A brand new year
Image default
Electronica en Computers

Een harde schijf reparatie in geval van nood

Harde schijf reparatie redt bestanden 

Een computercrash overkomt men meestal niet zonder reden. Vaak treedt er ernstige schade op de harde schijf. Een harde schijf reparatie is dan ook geen makkelijke klus. Data Recovery Nederland is hier echter in gespecialiseerd en biedt hun hulp aan bij het klaren van deze zware klus.

Met recht is DRN trots op het feit dat zij de capaciteit hebben om gecrashte computers en kapotte harde schijven te kunnen repareren. Vaak gaat het om kostbare data die zij terug kunnen halen. Het gaat met name om afbeeldingen van emotionele vastgelegde momenten. Het is dan ook belangrijk om deze bestanden goed te bewaren om zo geen risico te hoeven lopen om deze bestanden de verliezen. Mocht het onvoorzien dan toch gebeuren dan is het goed om contact op te nemen met DRN. De medewerkers die stuk voor stuk vakkundig en professioneel zijn hebben tevens ook de nodige ervaring. Een harde schijf recovery slaagt dan ook vrijwel altijd. Het slagingspercentage is erg hoog. De professionals werken aandachtig en stofvrij aan het repareren van de harde schijf. De kans is dan zeer groot om de gegevens terug te krijgen.

Harde schijf recovery is vaak de oplossing

Wanneer er een computercrash plaatsvindt is dat natuurlijk erg vervelend. Een logische vervolgstap is het zo snel mogelijk terug halen van belangrijke bestanden. Bij DRN wordt de harde schijf kosteloos bekeken. Zij onderzoeken of het gaat om een fysieke of logische schade. Het verschil is groot. Dit zijn namelijk twee verschillende vormen van schade en dienen allebei op een andere manier gerepareerd te worden. 

DRN krijgt het vaak voor elkaar om lachende gezichten te zien. Door de dienstverlening die zij bieden krijgen zij dat ook voor elkaar. Niet wanneer er klanten komen aankloppen voor een harde schijf recovery maar wel wanneer ze te horen krijgen dat het gelukt is. Het is dan ook verstandig om in geval van een crash altijd een diagnose te laten stellen. Zo kunnen alle belangrijke documenten, afbeeldingen en andere bestanden gered worden. DRN begrijpt hoe belangrijk dit is voor de klanten. Zij doen er dan ook alles aan om re redden wat er te redden valt. Het is dan ook van belang om de defecte mediadrager op te sturen naar DRN. Uiteraard moet deze goed verpakt zijn. Zelf af komen geven kan natuurlijk ook altijd. Zo kan de harde schijf onderzocht en hersteld worden.

 

http://www.datarecoverynederland.nl/harde-schijf-recovery.html