Laat uw overleden huisdier cremeren of begraven bij het dierencrematorium

Wilt u uw kat, hond of ander huisdier laten begraven of cremeren? Het is allebei mogelijk bij Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Zowel een crematie of begrafenis hebben dezelfde vorm. Uw huisdier wordt ‘naturel’ begraven, wat betekend dat er geen speeltjes, een aandenken of andere attributen mee het graf of de ovenkamer ingaan. Het is echter wel mogelijk om uw favoriete, verse bloemen, neer te leggen op het graf. En of u nu graag iedere dag of maandelijks rouwt bij het graf, u kunt de begraafweide iedere dag bezoeken. Bent u benieuwd naar de begraafweide? Bekijk de foto’s alvast op de website van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. of bereik het team telefonisch voor meer informatie.

Bekijk de prijzen voor een crematie bij het dierencrematorium online

Afscheid nemen van uw trouwe viervoeter of ander huis dier is een emotionele gebeurtenis. Of u nu afscheid neemt van uw konijn, vogel of kat, in alle gevallen bent u van harte welkom bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Bekijk alvast online de prijzen die gehanteerd worden voor een crematie. Zo worden er andere prijzen gehanteerd voor een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn. Het vervoer voor een afstand van meer dan 20 kilometer is op aanvraag. En voor een begrafenis van een kat, kleine hond of middelgrote en grote hond hanteert het dierencrematorium een vast tarief. Wilt u graag meer weten over de getoonde tarieven? Neem gerust contact op en laat u informeren.

Bezoek zeven dagen per week uw overleden dier bij het dierencrematorium

Hoe vaak rouwt u? Bezoekt u uw overleden huisdier het liefst dagelijks, wekelijks of misschien maandelijks? Dat is bij iedereen anders. Dat begrijpt het team van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. heel goed. Daarom heeft u zeven dagen per week toegang tot de begraafweide en asweide van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom bij het dierencrematorium tussen 10:00 – 18:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 16:00 uur. Kom tot rust in een landelijke omgeving, waar een serene sfeer hangt. Voel de wind waaien door uw haren en geniet van een bosrijk uitzicht op een van de houten bankjes. Een respectvoller eerbetoon aan uw overleden huisdier kunt u bijna niet bedenken.