Compleet uitgeruste dierenarts in Den Haag

Dierenkliniek Wateringse Veld voert allerlei onderzoeken uit. In het Intern Laboratorium kunnen bijvoorbeeld lichaamsafscheidingen gecontroleerd worden. Deze onderzoeken worden uitgevoerd met geavanceerde analyseapparatuur. Hiermee kan snel de toestand van de lever en nieren van uw huisdier worden bepaald. Ook kan er worden gecontroleerd op diabetes, verschillende ontstekingen en bloedarmoede. Verder beschikt de dierenarts in Den Haag over röntgen- en echoapparatuur voor het onderzoeken van verschillende organen en het skelet. Zijn er onderzoeken die niet intern gedaan kunnen worden? Dan wordt er samengewerkt met erkende laboratoria en de beste specialisten in binnen- en buitenland. 

De dierenarts in Den Haag verzorgt uw huisdier als familie

De dierenarts in Den Haag is het juiste adres voor verschillende soorten zorg bij uw huisdier. Met preventieve zorg is uw dier beschermd tegen de meest voorkomende ziektes. Bij de gespecialiseerde dierenarts in Den Haag kunt u bijvoorbeeld terecht voor diverse vaccinaties. Echter wordt uw dier niet onnodig gevaccineerd. Wanneer u bij Dierenkliniek Wateringse Veld langskomt, wordt er eerst bekeken of uw huisdier nog of al voldoende bescherming tegen de betreffende ziekte heeft. Op basis daarvan wordt bekeken of uw huisdier een vaccinatie nodig heeft. Op deze manier worden ziektes als hondenziekte of kattenziekte voorkomen. Ook is het soms verplicht uw huisdier te vaccineren wanneer u op reis gaat in het buitenland. 

Alle mogelijke specialisaties bij de dierenarts in Den Haag

Veel voorkomende specialisaties bij mensen zijn er ook voor dieren, zoals orthopedie, oogheelkunde, tandheelkunde en interne geneeskunde. Dieren kunnen namelijk veelal dezelfde klachten krijgen als mensen. U kunt bij deze kundige specialisten terecht voor basiszorg voor huisdieren met een verwijzing van een dierenarts in Den Haag. Op deze verwijzing is vermeld wat de klachten zijn en welke onderzoeken er al gedaan zijn, zodat de specialist gericht vervolgonderzoek kan doen. Daarna volgt er nog een consult bij Dierenkliniek Wateringse Veld, om te bekijken of het beter gaat met uw huisdier en voor het beantwoorden van vragen. Heeft u vooraf vragen, dan mag u altijd contact opnemen met de specialist.