A brand new year
Image default
Dienstverlening

Ontwikkel je persoonlijke kwaliteiten en behaal je doelen dankzij Je Bent Meer

Elk mens heeft bepaalde doelstellingen en uitdagingen in zijn of haar leven. Aan jou de taak om deze uitdagingen aan te gaan. Investeer in je eigen groei en bereik meer. Loop je vast op persoonlijk of zakelijk vlak of wil je bepaalde vaardigheden leren, dan ben je bij Je Bent Meer op de goede plek. Wij maken persoonlijke ontwikkeling leuk en inspirerend.

Je Bent Meer kan je helpen het volgende te bereiken:

-Gezonde grenzen stellen en kiezen voor jezelf

-Het effect van je communicatie vergroten

-Van jezelf houden

-Inzicht in je eigen functioneren

-Professionele vaardigheden ontwikkelen

-Minder stress ervaren

Je Bent Meer geeft je een duwtje in de goede richting met effectieve coaching en trainingen

Bij Je Bent Meer ben je op het juiste adres voor workshops op persoonlijk en zakelijk vlak. Wij bieden verschillende vormen van coaching aan. Kies voor persoonlijke coaching als je je op persoonlijk vlak wilt ontwikkelen. Wil je juist op professioneel gebied groeien? Dan is de zakelijke coaching ideaal voor jou.

Ook kun je bij Je Bent Meer diverse trainingen volgen. Kies bijvoorbeeld voor de workshop Kernkwaliteiten, waarin je je zelfkennis vergroot, leert wat je sterke punten zijn en wat je valkuilen zijn. Bovendien leer je hoe je de samenwerking en communicatie met anderen kunt verbeteren. Deze workshop is tevens leuk in groepsverband. Daarnaast is er de workshop Effectief Communiceren en de trainingen Body & Mind Language en Mindfulness.

Wij dagen je uit om de uitdaging aan te gaan, waarbij jouw eigenheid centraal staat. Neem meteen contact met ons op.

http://www.jebentmeer.nl/