A brand new year
Image default
Dienstverlening

Elektrische boilers volgens de nieuwste normen

Nieuwe Lemet boilers voldoen ook aan energielabel

De Ecoway elektrische boilers van Lemet zullen ook aan het nieuwe energielabel certificaat voldoen.  Verwacht wordt dat de Europese commisie na de stofzuiger ook andere apparaten die stroom gebruiken onder de loep gaat nemen. De boiler fabrikant Lemet is dit reeds voor en heeft de Ecoway serie aangepast zodat deze ruim aan de nieuwe wetgeving kan voldoen.

Energielabel op elektrische boilers

Momenteel is Lemet nog niet verplicht de elektrische boilers aan te passen maar vonden het een verplichting aan de samenleving. Een schoner klimaat is immers in ieders voordeel. En technisch is het mogelijk minder energie te gebruiken zonder inlevering van leefcomfort.

Lemet Ecoway elektrische boiler

De Ecoway sere heeft dan ook een krachtige processor aan boort die zodra de boiler aangezet wordt zelflerend is. In de eerste week na ingebruikname zal de boiler gedrurende de gehele periode metingen verrichten en daarna het programma zo instelen dat het de voordeligste keuze maakt en dus energie bespaard.

Zodra het energielabel op boilers er aan komt zal dit ook zichtbaar zijn door het aanbrengen van de bekende energielabel stickers.

In Nederland, Belgie, UK en Duitsland wordt de Lemet elektrische boiler vertegenwoordigd door DsignIT die tevens online verkoopt via www.elektrischeboiler.eu .

http://www.elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler