Image default
Dienstverlening

Deze koerier in Den Bosch levert uw zending zeer vlot op de juiste afleverlocatie

Een betrouwbare partner in de transport en logistiek voor uw zendingen is goud waard. U wilt zich geen zorgen hoeven maken of uw pakket wel aankomt op het afgesproken tijdstip. Of het nu gaat om een enveloppe, klein pakket, pallet of een zending tot 10.000 kilo, dit wilt u het liefst door één koeriersbedrijf laten verzenden, toch? Kies dan voor A. Kentie en Zoon, hét koeriersbedrijf in Den Bosch. Bij hen kunt u erop aan dat uw zending op de juiste tijd, op de juiste locatie terecht komt.

De verschillende koeriersdiensten

Koerier A. Kentie en Zoon in Den Bosch verzorgt voor u graag een transport of koeriersdienst. Zij zijn gespecialiseerd in spoedeisende zendingen, maar bieden daarnaast nog veel meer koeriersdiensten aan die zij zowel stedelijk, regionaal, nationaal als internationaal verzorgen. Hun service is kwalitatief, betrouwbaar, snel en flexibel. Precies wat u van een koerier wenst! Maar hoe werkt het precies? Dit koeriersbedrijf uit Den Bosch stuurt een koerier om bij u de zending op te halen en deze zeer vlot op de juiste afleverlocatie te bezorgen. Hierbij geldt wel dat uw zending maximaal 2 kubieke meter groot mag zijn en dat het maximale zendingsgewicht 500 kilogram is voor hun koeriersdiensten. Vervolgens transporteren zij uw goederen vlot, vakkundig en zeer veilig. Bij hen zit u helemaal goed voor verschillende vervoersvraagstukken. De dienstsoorten die zij stedelijk, regionaal, nationaal en internationaal aanbieden zijn:

  • Spoedtransporten: directe spoedritten met een zendinggewichten van 1000 – 10.000 kilogram
  • Sneltransporten: directe spoedritten met een zendinggewichten van 500 – 1.000 kilogram
  • Koeriersdiensten: directe spoedritten met een zendinggewichten tot 500 kilogram
  • Koeltransporten: directe spoedritten, gekoeld met een zendinggewichten tot 1.000 kilogram
  • (Charter)distributie: voertuig voor dag(deel) in te huren om diverse (transport)werkzaamheden te verrichten
  • (Exclusive) Time Critical Linehauls

Laat uw goederen door hen verzenden

Deze koerier in Den Bosch neemt u graag alle zorgen uit handen. Hun chauffeurs hebben de juiste ervaring, kennis en certificaten om elk soort vervoer voor u te regelen. Zij zorgen dat uw zending op de juiste tijd, op de juiste locatie terecht komt. Wilt u meer weten? Neem dan contact met hen op!

https://kentiekoeriers.nl/

Gerelateerde artikelen

Sportief en actief in Hoorn.

Wilt u uw proefschrift drukken?

Horecaboekhouder. ook de boekhouder voor artiesten.