A brand new year
Image default
Dienstverlening

De Hoofddorpse online supermarkt Thuisstore.com Sponsor Haarlemmermeerrun

De Hoofddorpse online supermarkt Thuisstore Sponsor Haarlemmermeerrun 

De Hoofddorpse online groothandel en supermarkt winkel www.thuisstore.com is sponsor geworden van de bekende Haarlemmermeerrun in Hoofddorp. De mega winkel met eigen pick-up point in Hoofddorp steunt graag milieuvriendelijke evenementen.  “Dit hardloop evenement sluit prima aan bij veel van onze producten op de site. Wij verkopen een ruime scala aan vers, duurzaam en biologische producten op de site. Zo staan we bij de finish van de Hoofddorpse halve marathon met een stand waar de deelnemers en publiek het heerlijke en eerlijke ICE TEA STEAZ kunnen proeven. Steaz ijs thee is 100% biologisch en met een zeer laag calorieën gehalte. Het merk is ook Fair Trade en de E vrije samenstelling zeer goed voor het lichaam. Zonder koolzuur en in zes smaken verkrijgbaar.” Aldus de directeur Mike Moore. 

MEER IS MINDER VOORDEEL

Thuisstore is een mega webwinkel dat een kruising is tussen Supermarkt, algemene winkels en Horeca groothandel. Zo verkopen ze drank, eten, bouwmaterialen, dierbenodigdheden, ect.

Het bedrijf is te vergelijken met Bol com, Marco, Sligro, Hanos, Gamma, Albert Hein en mega dierenwinkel onder één dak. Alles online te bestellen en bijna altijd gratis bezorgd. Bij ons is er altijd meer is minder voordeel. Koopt men meer van een product dan betaald hij automatisch minder per stuk. Daarbij hebben wij unieke grote verpakkingen, die terug gerekend wel tot 30% extra voordeel opleveren. Denk daarbij aan sterke drank in liter fles, wasmiddel in flessen van 7 liter, Diervoeding in 20 kilo verpakking etc.

Pickup Point Haarlemmermeer

Supermarkt en Drankenhandel artikelen die online zijn besteld, kunnen ook afgehaald worden bij het Pickup Point van Thuisstore Die direct naast de Ring/snelweg van Hoofddorp op de Daalmeerstraat 17 is gelegen. Ideaal om de op de bestelde artikelen af te halen. Dan hoef je niet thuis te zitten wachten op de bezorger.

Voordelig shoppen bij thuisstore.com blijkt ook zeer eenvoudig. Gewoon even registreren en wachten op goedkeuring, daarna kan u gelijk bestellen. Ook eten, horeca apparatuur en overige dranken staan op de website, daarvan zijn de meeste producten het voordeligst ten opzichte van andere webwinkels, buurt winkels en supermarkten als Albert Hein en Jumbo.

http://www.thuisstore.com