A brand new year
Image default
Dienstverlening

Advies op maat over ledlampen voor op kantoor of in de slagerij

Als eigenaar van een vlees- en vleeswarenspeciaalzaak weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat klanten zien wat ze kopen. Dit geldt voor alle rund- en varkensvlees dat u van de slachter krijgt aangeleverd, alsmede voor de verse salades en kant-en-klare producten die u zelf maakt. Bent u een zelf-slachtende slager? We vertellen u niks nieuws als we melden dat goed licht in de slachterij essentieel is. Investeren in professionele LED verlichting slagerij is kortom geen overbodige luxe!

Led Design Holland is een bedrijf dat u bij de switch naar led kan ondersteunen. Het volgende kan Led Design Holland doen:

-het maken van een technisch lichtplan;

-het aanschaffen van de juiste lampen;

-het ophangen van de armaturen.

Bij een technisch lichtplan kunt u denken aan een plattegrond van de slagerij en eventueel de slachterij met daarop aangegeven op welke plek en welke hoogte er lampen nodig zijn. De hoek van het licht, de lichttemperatuur en het aantal lampen worden ook aangegeven. Deze tekening wordt uitgebreid met u besproken. Pas als u zich er helemaal in kunt vinden wordt overgegaan op de aankoop en het installeren van de lampen.

Led Design Holland levert kwaliteit en service

Al het bovenstaande geldt ook voor LED verlichting kantoor. We maken graag nog de volgende aanvullingen:

-de ledlampen die Led Design Holland levert zijn van A-kwaliteit;

-de technici zijn op de hoogte van de veiligheidseisen die in de verschillende branches gelden, met NEN normen voor werkplekverlichting en UGR waardes wordt 100% rekening gehouden.

NEN lichten we toe. Dit is de afkorting van Nederlandse Norm. Tevens is het de naam van het samenwerkingsverband sinds 2008 tussen de NEC (Stichting Koninklijk Nederlands Elektrotechnisch Comité) en de NNI (Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut).

Wat we tot slot graag melden, is dat Led Design Holland niet klaar is als de laatste lamp opgehangen is. U heeft garantie op de werkzaamheden én de ledlampen. In het geval van een calamiteit kunt u dus altijd uw vaste Led Design Holland-contactpersoon bellen.

https://www.leddesignholland.nl/