A brand new year
Image default
Bedrijven

Professionele fysiotherapie in Zutphen

Fysiotherapie in Zutphen en omgeving

Nadat ik vorige week maandag geblesseerd raakte tijdens het hardlopen, kon ik al weken niet meer normaal lopen. Het is in mijn kuit geschoten, helaas. Eerst dacht ik dat het wel mee zou vallen en dat de pijn de volgende dag wel over zou zijn, maar helaas liep dat heel anders. Ik werd de volgende dag wakker met een stijve en nog pijnlijkere kuit, maar ook de weken die volgenden waren erg pijnlijk. Ik besloot een specialist in te schakelen die mij van mijn klachten af zou helpen. Na een korte en gemakkelijke zoektocht in Google kwam ik uit bij Fysiotherapie W&H , een praktijk voor fysiotherapie in Zutphen. Deze praktijk voor fysiotherapie biedt vele verschillende behandelingen aan en heeft uitgebreide ervaring met verschillende vakgebieden. Ik belde snel en kon er gelukkig al gauw terecht.

Snelle en persoonlijke aanpak

Omdat er geen verwijzing van de huisarts of een andere arts nodig was, kon ik al snel terecht. Toen ik daar aankwam, merkte ik al dat de praktijk klein is. Maar juist doordat de praktijk kleinschalig is, ben je als cliënt gegarandeerd van een persoonlijke aanpak. Ik merkte dat mijn behandelend fysiotherapeut geduldig was en echt de tijd voor me nam. Ik was geen nummertje en voelde me ook niet zo, heel prettig. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij deze praktijk niet voor niets te allen tijde op de eerste plaats.

Prettige behandeling

De fysiotherapeut van Fysiotherapie W&H vertelde me dat een zweepslag normaal gesproken na 2-8 weken vanzelf verschijnt, maar dat de klachten in sommige gevallen langer aanhouden. We kwamen er achter dat ik last heb van een zwaardere zweepslag. Daarom heeft de fysiotherapeut me tips en adviezen gegeven over hoe ik het hardlopen langzaamaan weer kan oppakken. We hebben samen gesport in de praktijk voor fysiotherapie in Zutphen en een schema opgesteld waarmee ik zelf aan de slag kan.

https://fysiotherapiewh.nl/