A brand new year
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een advocaat in Rotterdam?

Uw zoektocht naar een goede advocaat in Rotterdam

Fiscale regels kunnen ontzettend complex zijn. Gelukkig zijn er goede advocaten die u kunnen helpen uw problemen op te lossen. Bent u specifiek op zoek naar een advocaat in Rotterdam die gespecialiseerd is in het fiscale recht? Dan zit u bij De Haas Advocaten goed. Met hun jarenlange ervaring weten zij precies wat uw rechten en plichten zijn, waardoor u de beste hulp krijgt.

Fiscaal recht

U vraagt zich misschien af wat fiscaal recht precies inhoudt. Fiscaal recht wordt ook wel belastingrecht genoemd. Het vat dus alle regels rondom belastingen samen. Heeft u problemen met financiën of met de belasting of wordt u of uw bedrijf onheus bejegend? Dan moet u een advocaat nemen die gespecialiseerd is op dit gebied.

Soorten rechtsgebieden

De Haas Advocaten is dan de advocaat die u zoekt. Het maakt namelijk niet uit of u in Rotterdam woont of niet, ze kunnen u altijd helpen. Ook als u ergens anders vandaan komt. De advocaten van dit advocatenbureau zijn niet alleen gespecialiseerd in fiscaal recht, maar ook in financieel strafrecht, economisch strafrecht en fraude- en witwasonderzoeken. Ook kunnen ze u bijstaan in tuchtprocedures of Wwft-procedures. Met hun 15 jaar ervaring zijn ze volledig gespecialiseerd op het gebied van economische zaken.

Het team

Het team van De Haas advocaten is ijzersterk. Ze specialiseren zich in het financiële recht, het economische recht, het milieurecht en het strafrecht. Ze pakken elke zaak met beide handen aan en staan altijd voor u klaar. Een voorbeeld: als het spoed heeft, kunt u deze advocaten ook buiten de kantoortijden om bereiken. Ze hebben het beste met u voor en zorgen voor een sterke verdediging aan uw kant. En ze mogen dan in Rotterdam gevestigd zijn, u kunt vanuit elke stad of provincie in Nederland om hulp vragen.

https://www.dehaasadvocaten.nl/