Een prachtig afscheid door Crematie Arnhem

Crematie Arnhem helpt u graag verder in deze moeilijke tijden  Een kostbaar iemand verliezen is een zeer ingrijpende gebeurtenis die een groot impact heeft op uw leven. Daarbij is het belangrijk om goed begeleid te worden doorheen deze periode en uw dierbare een mooi afscheid te kunnen bieden. Crematie Arnhem zal u ondersteunen door deze moeilijke periode met een persoonlijke begeleiding. 

Hoe kan Crematie Arnhem u daarin helpen? 

Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de uitvaart en daarbij maken we ruimte, om te luisteren naar uw persoonlijk verhaal zodat er rekening gehouden kan worden met al uw wensen. U zal tijdens elke stap bij de uitvaart begeleid worden. Dit is wat een uitvaart en het gehele proces er naartoe, bij crematie Arnhem zo bijzonder maakt. 

Hoe verloopt de uitvaart bij Crematie Arnhem? 

Ontvangst in centrale ontvangsthal

  • Plaatsname in de Lindenzaal (145 personen)
  • Plaatsing van de kist
  • Nemen van afscheid nabestaande

De familie kan bepalen hoe de overledene naar binnen gebracht wordt en kan de verdere regeling omtrent de duur van de uitvaart, zelf bepalen.  Na de uitvaart zal de crematie plaatsvinden bij Crematie Arnhem. Hierbij kunt u bepalen welke personen er aanwezig willen zijn bij de crematie. De duur van de crematie kan verschillen. De as kan na één maand bewaring meegenomen worden door de familie. 

En wat na de crematie? 

Crematie Arnhem biedt na de uitvaart en crematie een mogelijkheid tot condoleance. Hierbij kunnen de nabestaanden gecondoleerd worden. De plaats van condoleance kan besproken worden en daarbij kan de koffietafel geregeld worden. Tevens kunnen er schitterende locaties in Arnhem worden gereserveerd voor de koffietafel.  De verwerking van een dierbare begint bij tranen van verdriet en eindigt bij de glimlach van een herinnering.

http://johanuitvaartzorg.nl/crematie-arnhem/