A brand new year
Image default
Bedrijven

Cryptocurrency EOS

EOS is een cryptocurrency die is opgericht in 2017, en waar veel mensen van zeggen dat het een Ethereum Killer is. Er waren wel meer coins die dit beweren, maar daar horen we niet veel meer van.

EOS doet het een stuk beter. Of het ook echt een Ethereum Killer, daar is niet iedereen het over eens. Hoe zit het nou eigenlijk en wat is EOS cryptocurrency  precies? Is het een goede investering om te gaan handelen in EOS?

Wat is EOS cryptocurrency

EOS is een cryptocurrency, die bestaat sinds 2017. De oprichter ervan is Dan Larimer. Een naam die je misschien niet veel zegt, maar deze man heeft veel betekent voor bitshares. Als er iemand is die een cryptocurrency succesvol kan maken, dan is het deze man wel. In totaal zijn er 1 miljard tokens beschikbaar en deze worden tot juli 2018 gedistribueerd.

Om de tokens te ontwikkelen is er gebruikgemaakt van een vergelijkbare technologie die de munt Ethereum gebruikt. De EOS cryptomunt wordt gezien als het beste van BitShares en Steemit in één. Dit waren twee projecten met nieuwe en heldere ideeën, die helaas niet zo succesvol werden als gehoopt.

Steemit introduceerd social media bij de cryptovaluta en bij BitShares werd er een technologie geïntroduceerd waarmee er gemakkelijk honderdduizenden transacties per seconde gedaan kunnen worden. Dit belooft dus allemaal veel goeds voor de EOS cryptocurrency.

 

Bron: Bitvavo.com

 

Gerelateerde artikelen

Gebruikte bureaus en bureaustoelen

Ga ook voor de mooiste keukens in Roosendaal

Geen Gezeur Groep helpt u bij professioneel VvE beheer