A brand new year
Image default
Beauty en verzorging

Mooi oud worden

Wie wil dat nu niet, mooi oud worden? Iedereen is op zijn manier ijdel. Het is niet voor niets dat je steeds meer mannen naar botox klinieken ziet komen en oudere dames van 70+. Onze maatschappij is erg op het uiterlijk gericht. Als je er dan niet jong en aantrekkelijk meer uitziet dan kan het zo maar zijn dat je bijvoorbeeld niet meer aangenomen wordt op een baan waar je wel de beste papieren voor hebt. Je wordt gewoon niet meer voor vol aangezien als je een gerimpeld uiterlijk hebt.

Botox Rotterdam en Botox Amsterdam weten er alles van. Zij horen regelmatig dergelijke verhalen van hun klanten. Het is eigenlijk wel om triest van te worden. Maar de botox klinieken varen er wel bij.

Maar je kunt het moment dat je naar een botox kliniek moet wellicht nog wel even uitstellen. Daarvoor is het nodig om jezelf een gezonde levensstijl aan te wennen. Huidveroudering is een natuurlijk proces dat versneld wordt  door een aantal zaken. Huidveroudering wordt enorm versneld door veel blootstelling aan veel UV straling. Het is dus wel aardig dat je lekker bruin terug keert van je vakantie aan de Spaanse costa’s maar het moet niet overdreven worden. Zorg ervoor dat je je altijd tegen de felle zon beschermd met goede zonnebrand en dat je de intense zon van 12 tot 15 uur vermijdt. Het beste kun je lekker onder een parasol gaan zitten. Behalve rimpels kun je aan een overdaad aan UV straling ook nog huidkanker overhouden . Dus redenen te over om zonnebaden niet te overdrijven.

Buiten voorzichtig zijn met de zon, zou je kunnen stoppen met roken. Roken is echt fataal voor een mooie huid. De huid sterft langzaam af doordat de bloedvaatjes die de huid van vers bloed moeten voorzien dichtslibben. Stop er direct mee in het belang van je huid.

http://injectableklinieken.nl

Gerelateerde artikelen

Wat is een balayage in jouw haar?

Een body bar kopen voor een extra zachte huid

Veel gestelde vragen over het verschil tussen een wenkbrauwlift en een ooglidcorrectie