A brand new year
Image default
Banen en opleidingen

Google Play Store betalen met Bitcoin

Een app uit de Google Play Store, wanneer u een telefoon of tablet heeft die op besturingssysteem Android draait, is de kans groot dat u er wel eens een gekocht heeft. Niet alle handige apps zijn immers gratis. Het verhogen van uw Google Play Saldo is nu nog makkelijker. Via igiftcards.nl kunt u nu een Google Play Giftcard kopen die u betaalt met bitcoins. Geen ingewikkelde procedures met creditcards meer maar makkelijk en snel.

Bitcoin is een electronisch betalingssysteem waarmee u online aankopen kunt doen. U kunt bitcoins kopen of van anderen ontvangen. Ze worden vervolgens online, binnen het systeem van Bitcoin bewaard tot u ze weer uitgeeft of omwisselt voor echt geld. Bitcoin is een veilig en makkelijk systeem; in een paar klikken heeft u betaald. Wanneer u met bitcoins betaalt, blijft u anoniem. Zo zal ook uw privacy gewaarborgd blijven, wat voor veel mensen een groot voordeel van dit nieuwe systeem is. Betalingen kunnen uitgevoerd worden tussen personen of van persoon naar online winkel, zonder tussenkomst van een bank. Nog een voordeel van dit moderne systeem is dat het betalen over de hele wereld kan, zonder van munteenheid te moeten wisselen.

Eerder kon u uw saldo van uw Google account alleen online verhogen door te betalen met een creditcard. Met de Google Play giftcard kan dat nu, tegen een kleine vergoeding, ook via igiftcard.nl. De Google Play Giftcard is een kaart met een bepaald saldo. Na aankoop ervan ontvangt u een code die u in de Google Play Store kunt invoeren. De waarde van de gekochte kaart wordt bij het saldo van uw Google account bijgeschreven. Nu kunt u uw favoriete apps in de Google Play store downloaden en betalen.

Met uw Google account kunt u nu dus uw favoriete apps uit de Google Play Store betalen met bitcoins. Dit gaat zonder tussenkomst van een bank, contant geld, een winkel of een creditcard en is daardoor erg makkelijk. Bitcoin is naast de makkelijkste ook de veiligste manier om online betalingen te doen. U hoeft geen kenner te zijn om ermee om te kunnen gaan en u zit nooit meer zonder Google Play saldo.

http://123googleplaygiftcard.nl/