A brand new year
Image default
Auto’s en Motoren

Snel uw auto verkopen?

Indien u via het internet uw auto wilt verkopen, dan is Vandaag Verkopen een perfect oplossing voor u: Snel verkopen voor een eerlijke prijs. Uw auto of vrachtwagen verkopen doet u bij een CBR aangesloten bedrijf zoals Vandaag Verkopen! Bij Vandaag Verkopen is het ook mogelijk om uw auto te belenen of te verpanden.

Op Vandaag Verkopen krijgt u direct een prijs voor uw auto of vrachtwagen. Zo makkelijk was het nog nooit om uw voertuig te verkopen! U bent niet tevreden over de verschillende diensten die worden aangeboden om uw auto te verkopen: u moet veel betalen, het is onduidelijk en het levert veel te weinig op. U wilt wel degelijk snel uw auto kwijt, wat nu? Uw auto direct verkopen is zeer makkelijk bij Vandaag Verkopen.

Meer informatie over mijn auto verkopen

Op de site voert u uw kenteken, kilometerstand bouwjaar en foto toe in het scherm en de inkoper zal u zo snel mogelijk een eerlijk bod doen. Indien u het bod juist vind, dan kunt u er voor kiezen om de auto naar ons toe te brengen en direct er voor betaald te krijgen. We zullen u waar mogelijk weer naar huis brengen, zodat u niet met meerdere auto’s hoeft te komen of met het openbaar vervoer naar huis moet.

Meer informatie over  auto direct verkopen

U krijgt het vrijwaringsbewijs direct mee, zodat u altijd kunt bewijzen dat de auto niet meer van u is. Er is ook een mogelijkheid uw auto te belenen. U krijgt direct de helft van de marktwaarde en we spreken met u een termijn af waarin u de auto kunt terug kopen. Het is bekend dat vrachtwagens moeilijke voertuigen zijn om te verkopen. Maar uw vrachtwagen verkopen is net zo makkelijk als uw auto verkopen bij Vandaag Verkopen.

meer informatie over truck verkopen

 

http://www.vandaagverkopen.nl