A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Vliegen bestrijden met horeca vliegenvangers

 

Vliegenbestrijding Horeca

 

Vliegenbestrijding horeca kan op vele manieren. De gebruikelijkste is om dat te doen middels vliegenvangers. Het aanschaffen van een vliegenvanger is vaak een eenmalige investering en zeer effectief. Hieronder meer over de soorten vliegenvangers en welke het meest geschikt zijn voor horecagelegenheden als ook voor slagerijen, bakkerijen en meer.

 

Soorten Vliegenvangers

 

Er zijn diverse soorten vliegenvangers. Iedereen kent de vliegenmepper inmiddels wel. Deze worden veelal thuis gebruikt. Er is dan onderscheid te maken in elektrische vliegenmeppers en de normale waarmee je zelf de vlieg dood moet slaan. Echter bied dit geen uitkomst in horecagelegenheden en daarom is het verstandig om toch een professioneel apparaat aan te schaffen.

 

Elektrische vliegenvangers voor het bestrijden van vliegen

 

De vliegen in horecagelegenheden en andere grote ruimten zijn goed te bestrijden met een elektrisiche vliegenvanger. Echter zijn deze niet geschikt op plekke waar eten bereid en gegeten wordt. Dit omdat de elektrische vliegenvangers restjes vlieg kunnen achterlaten. En dat is uiteraard niet zo heel fris.

Vliegenlampen en vliegenvangers met kleefplaat zijn wel zeer geschikt op plekken waar eten gegeten en bereid wordt. Deze apparaten zijn beiden voorzien van een zeer discreet design en vangen de vliegen efficiënt. Ze laten geen restjes vlieg achter en de vliegen zijn tevens ook niet te zien. Ze zitter er wel, maar dan in het apparaat. Het opvangbakje en de kleefplaat zijn gemakkelijk te verwijderen en schoon te houden.

 

Voor meer informatie bezoekt u onze webshop antivliegenshop.nl 

Nieuw! 123ongedierteshop.nl

voor de beste vliegenvangers en andere insecten werende machines.

 

http://www.antivliegenshop.nl/